Zebra

25.20

Share

Zebra

25.20

Share

Add to cart

Përparsen quhet Zebra pasi që në pjesën e gjoksit ka materialin me vija Bardhe e zi. E përshtatëshme për punë ne banak. Ka 2 xhepa në pjesën e belit të cilat mund të shërbejnë per vendosjen e telefonit ose kuletës. Gjithashtu ka edhe 2 kapëse në rrypa dhe lidhjen me anë te hallkës se rumbullakët në pjesën e shpines. Rrypat mundet te largohen dhe të vendosen prap.
Përparsja mundet të lahet ne 30 gradë.

Specifikat:

– 100% Poliester
– Rrypa nga lekura artificiale (skaj) dhe 2 kapese te metalit
– 2 xhepa ne bel

Dimenzionet:

– 82 cm gjatesi
– 66 cm gjeresi