Pëlhurë e Kaltërt

Pëlhura e Kaltërt është dizajnuar me mendje për tu përdorur në kuzhine ose pasticeri, por është e përshtatshme edhe për përdorim në bar.

20.80

Share

Pëlhurë e Kaltërt

20.80

Pëlhura e Kaltërt është dizajnuar me mendje për tu përdorur në kuzhine ose pasticeri, por është e përshtatshme edhe për përdorim në bar.

Share

4 in stock (can be backordered)

Add to cart

Modeli klasik i përparsës së Kaltërt nga pëlhura. Xhepi në gjoks shërben për vendosjen e telefonit si dhe një xhep më i vogël për laps. Në bel ka dy xhepa më të cilët janë të për vendosjen e kuletës. Pëlhura e Kaltërt është dizajnuar me mendje për tu përdorur në kuzhine ose pasticeri, por është e përshtatshme edhe për përdorim në bar. Pas përdorimit përparsja mundet të pastrohet në 30 grade.

Specifikat:

– 280gr Material Pelhure
– 100% Pambuk
– 1 Xhep Telefoni ne gjoks
– 2 Xhepa Kulete ne dy anet e belit
– Rrypa te bardhe te cilet lidhen me hallke ne pjesen e shpines

Dimenzionet:

– 83 cm gjatesi
– 67 cm gjeresi