Përparse Klasike Teget

17.00

Share

Përparse Klasike Teget

17.00

Share

Shtoje në shportë

Modeli klasik i perpareses Teget e kemi rikthyer ne stok. I dizajnuar për barsita dhe kamarier. N Përspasja ështe e testuar për ti rezistuar erës gjate punës. Mundet të pastrohet në 30 grade.