Krem

E dizajnuar për kuzhinë dhe pastiqeri.

18.80

Share

Krem

18.80

E dizajnuar për kuzhinë dhe pastiqeri.

Share

4 in stock

Add to cart

Përparsja Krem është emruar prej ngjyrës se materialit. E dizajnuar për kuzhinë dhe pastiqeri. Përparsja ka një xhep ne anën e djathtë të belit dhe mundet të përdoret për telefon ose kuletë. E vecanta e këti modeli ështe se ka vetëm një rrypë te gjatë i cili kalon nga pjesa e anës se majtë të përparsës, kalon në qafe dhe përfundon në pjesën e djathtë.

Specifikat:

– 100% Polyester
– 1 Xhep per mbajtes telefoni ose kulete
– 1 Rrype i gjate qe lidhet nga ana e belit e deri te qafa

Dimenzionet:

– 84 cm gjatesi
– 67 cm gjeresi