Përparse e Kaftë

21.20

Share

Përparse e Kaftë

21.20

Share

Add to cart

Modeli i përparsës së kaftë është i dizajnuar për barsita. Ngjyra e kaftë si dhe me detajë te kuqe në xhepin e gjoksit për telefon. Gjithashtu ka edhe 2 xhepa tjerë ne dy anët e belit. Përspasja ështe e testuar për ti rezistuar erës gjate punës. Mundet të pastrohet në 30 grade.

Vërejtje: Detajet e xhepit mundet te ndryshojnë, varësisht nga sasia në stok.

Specifikat:

– 100% Polyester
– 1 Xhep per mbajtes telefoni ose kulete ne gjoks
– 2 xhepa ne dy anet e belit
– 1 Rrype i gjate qe lidhet nga ana e belit e deri te qafa

Dimenzionet:

– 84 cm gjatesi
– 67 cm gjeresi