Pikat Polka

24.90

Share

Pikat Polka

24.90

Share

Add to cart

Koleksionit të përparseve tash i shtohet edhe nje produkt i ri nga pelhura. Pëlhura është i lyer ne ngjyre bordo dhe gjithashtu i testuar që ti rezistoj grumbullimit të eres gjatë gatimit. Përparsja mundet të pastrohet pas përdorimit deri në 30 gradë. Emrin Polka e ka mare nga detajet me rrathë në 2 xhepat.
Përparsja përmban xhepin e telefonit ne pjesën e gjoksit dhe një xhep më të madh të kengurit në pjesën e belit. Në pjesën e qafes rrypat kan 2 pulla për te rregulluar madhësinë gjatë perdorimit.

Specifikat:

– Material 280 gr pelhure
– 100% Pambuk
– 1 xhep telefoni ne gjoks
– 1 xhep kenguri i mbrendshem ne bel

Dimenzionet:

– 83 cm gjatesi
– 70 cm gjeresi