Pelhure Kafe

20.80

Share

Pelhure Kafe

20.80

Share

5 in stock

Add to cart

Tash ne stok kemi edhe perparse te bera nga materiali i pelhures. Modeli me ngjyre Kafe eshte me perzirje te detajeve te lekures artificale (skaj). Ne qafe ka detajet per rregullimin e madhesise se perparses ne trup dhe gjithsej 3 xhepa per te vendosur gjerat e juaja, pergjate punes. E perkyrer per cdo ambient si dhe e testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit.

 

Specifikat:

– 280 gr pelhure
– Rrypa mbajtes ne qafe dhe ne bel nga lekura artificale (skaj)
– 1 xhep i telefonit ne anen e majte te gjoksit
– 2 xhepa ne bel

Dimenzionet:

– 83 cm gjatesi
– 70 cm gjeresi