Patern Denim

23.30

Share

Patern Denim

23.30

Share

8 in stock

Add to cart

Modeli Patern është modeli më i ri në stokun tonë. I fymëzuar nga modelet e veshjeve urbane, Patern Denim është përparëse nga materiali xhinsi ose sic njihet edhe teksas.I përshtatshëm për të gjitha ambientet e punës dhe mundet të pastrohet në 30 gradë pas përdorimit.

Specifikat:

– 2 xhepa per telefon ose kulete ne bel nga lekura artificiale (skaj)
– Rrypa nga detajet me lidhje me shpine

Dimenzionet:

– 75 cm gjatesi
– 67 cm gjeresi