M.U.A

21.50

Share

M.U.A

21.50

Share

Add to cart

Përparësja Make Up Artist ka ardhur nga kërkesat e klientëve të fushës së artit. Me shumë xhepa në përparse M.U.A është model i dizajnuar dhe i bërë enkas për ata të cilët gjatë punës përdorin shumë mjete. I përshtatshëm për punë gjatë pikturimit, make up por edhe gjatë punëve tjera ku nevoiten shumë vegla pune.