Zogjtë Ekzotikë

25.00

Share

Zogjtë Ekzotikë

25.00

Share

14 stok

Shtoje në shportë

Modeli më i ri në stok tash edhe përparse të printuara të cilat realizohen përmes teknologjisë së sublimimit. Zogjët Ekzotikë e kemi ëmëruar këtë model nga përmbatja e dizajnit. Përparsja është e përshtatshme për secilin ambient. Mund të pastrohet në 30 gradë pas përdormit.

Specifikat:

– 100% Poliester
– Rrypa mbajtes ne qafe dhe ne bel nga lekura artificale (skaj)
– 2 Kapese te metalit ne qfe
– 1 xhep telefoni ne bel

Dimenzionet:

– 83 cm gjatesi
– 67 cm gjeresi