Pelhure Kafe

Tash ne stok kemi edhe perparse te bera nga materiali i pelhures. Modeli me ngjyre Kafe eshte me perzirje te detajeve te lekures artificale (skaj). Ne qafe ka detajet per rregullimin e madhesise se perparses ne trup dhe gjithsej 3 xhepa per te vendosur gjerat e juaja, pergjate punes. E perkyrer per cdo ambient si dhe e testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit.

20.30

Share

Pelhure Kafe

20.30

Tash ne stok kemi edhe perparse te bera nga materiali i pelhures. Modeli me ngjyre Kafe eshte me perzirje te detajeve te lekures artificale (skaj). Ne qafe ka detajet per rregullimin e madhesise se perparses ne trup dhe gjithsej 3 xhepa per te vendosur gjerat e juaja, pergjate punes. E perkyrer per cdo ambient si dhe e testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit.

Share

Add to cart
SKU: 401 Category:

Tash ne stok kemi edhe perparse te bera nga materiali i pelhures. Modeli me ngjyre Kafe eshte me perzirje te detajeve te lekures artificale (skaj). Ne qafe ka detajet per rregullimin e madhesise se perparses ne trup dhe gjithsej 3 xhepa per te vendosur gjerat e juaja, pergjate punes. E perkyrer per cdo ambient si dhe e testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit.

Specifikat:
– 280 gr pelhure
– Rrypa mbajtes ne qafe dhe ne bel nga lekura artificale (skaj)
– 1 xhep i telefonit ne anen e majte te gjoksit
– 2 xhepa ne bel

Dimenzionet:
– 83 cm gjatesi
– 70 cm gjeresi

Materiali

Pelhure 280gr e lyer me ngjyra kafe me permbajte 100% pambuk