Foto Album

Prej themelimit në vitin 2016 kemi prodhuar përparëse, xhaketa kuzhinieri e shumë produkte tjera të përshtatura.Sot kemi më shumë se 300 klientë të lumtur në Kosovë, Shqipëri, Angli, Gjermani dhe ShBA.