Mirësevini ne botën e Fërfër-it. Ne jemi entuziastë të modës, profesionistë të artit dhe tekstilit që prodhojmë një larmi produktesh tekstili për biznesin tuaj. Puna jonë është përshtatur për të përmbushur nevojat tuaja individuale dhe varion nga përparëset unike deri te xhaketat e kuzhinierit.

SHIKO PRODUKTET

MË TË KËRKUARAT

Dyqani

Na vizitoni në punëtorinë tonë dhe shihni të gjitha modelet dhe materialet e përparëseve.

Shpejt dhe Sigurt

Të gjitha pagesat mund të bëhën kesh në momentin e pranimit të dërgesës ose edhe përmes transferit bankar.

Materialet

Materialet e përdorura janë më kualitative që janë në treg dhe të bëra për ti përdorur gjatë.

Dërgesat e shpejta

Të gjitha dërgesat në Kosovë arrijnë mbrenda 48 orëve, ndërsa në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut mbrenda 5 ditëve të javës.

Përshtate Porosinë Tënde

Tani mund të kompletoni uniformën për biznesin tuaj sipas dëshirës suaj, duke përfshirë logon tuaj të qëndisur. Shërbimi ynë i përshtatjes së përpaseve ose xhaketave të kuzhinës është në dispozicion duke filluar nga 10 njësi.

Na Kontaktoni