Pyetjet e shpeshta

Informatat Gjenerale

Nga cilat vende mundemi te blejme online?

Momentalisht te gjitha blerjen online dergohen permes postave te shpejta ne Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni. Per blerjet qe vijne nga shtetet Evropiane si dhe ne ShBA, mundeni te na kontaktoni dhe e diskutojme mundesite e perbashketa per dergese.

A mundem me bo vetem 1 perparse sipas deshires?

Te gjitha porosite qe jane te personalizuara si ngjyra, materiali, xhepat etj. Duhet te jene te pakten 8 perpase ne menyre qe ne ti fusim ne linjen e prodhimit.

A mundem me qendise ne perparse

Te gjitha modelet qe i kemi ne stok, pasi qe i bleni keni mundesi ti shtoni emrin ose llogon e qendisur.Cmimet e qendisjes variojne nga madhesia dhe fillojne nga 3 euro.

A mund ta përcjelli porosinë (track) porosinë time?

Të gjitha porositë pasi te konfirmohen nga ana e juaj, ne i fusim ne sistem te postes me te cilin bashkëpunojme. Ne do të ju dërgojme të dhënat e porosisë ne email ose telefon.

Pagesat

Cilat menyra jane per pagese?

Pagesat mund te behen kesh ne momentin e pranimit te produktit nga postieri por edhe permes transferit bankare.

A mundem ti përdor të dhënat e kompanisë në faturë?

Po ështe e mundur që fatura të bëhet edhe për te dhanat e kompanisë. Mundeni të na kontaktoni paraprakisht dhe ne do tu a dërgojme nje pro-fature.

Dërgesat

Ku mundem me e pranu porosinë?

Postieri do të ju lajmrojë paraprakisht dhe do të ja u sjell porosinë deri në vendodhjen e juaj.

Për sa kohë vjen dërgesa?

Pas konfirmimit të porosisë nga ana e juaj, dërgesat brenda Kosovës behen mrenda 48 orëve gjatë ditëve të punës. Ndersa dërgesat ne Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut mbrenda 5 ditëve te punës pasi te konfirmohet porosia.

Sa duhet të paguajë per sherbimin postar?

Për dërgesat në teritorin e Kosovës pagesa ështe 2 euro, ndërsa ne rajonin e Shqipërise dhe Maqedonisë së Veriut dërgesat janë 6 euro.

Kthimet

Sa duhet të paguajë per sherbimin postar?

Në rastin e pranimit të porosisë ju sugjerojmë ta kontrolloni se a është gjithqka ne rregull. Në rast se ka ndonjë prishje ose dëmtim te produktit, në atë rast nuk jeni te detyruar te paguani asgjë dhe vetem e ktheni te postieri.

Si do të me kthehen paratë ne rast të demtimit?

Në rast se keni paguar për produtkin paraprakisht dhe ju ka arritur i dëmtuar, ateherë mundeni të kërkoni nga ne ose të ju sjellim prap ose të ju kthejmë paratë përmes bankës.