The Pub Classic Denim Apron

26.60

Koleksioni yne i ri sjell ne stok modelin e perparses klasike e cila fillimisht eshte pershtatur per Miqt Pub ne Prishtine. E perditesuar me dy kapese te metalalit ne qafe, per ta bere perparsen me te lehte ne pjesen e qafes dhe me te pershtatshme kur perdoret ne kohe te gjate. E testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit dhe rrudhjes se materialit. E paster dhe klasike, e pekryer per punen ne bar, restorant, pasticeri etj.
Category: Tags: , ,

            Specifikat:

  • Materiali xhins
  • 2 kapese (pulla) ne qafe
  • Detaj rregullues ne qafe
  • 2 xhepa ne pjesen e belit

    Dimenzionet: 

  • 83 cm gjatesi
  • 70 cm gjeresi