Cante Krahu (Tote Bag)

Cante krahu nga xhinsi dhe detaje te shtofit keper. E pershtatshme per perdorim ditor, gjate blersjes ne market por edhe per piknik.

8.00 5.00

Share

Cante Krahu (Tote Bag)

8.00 5.00

Cante krahu nga xhinsi dhe detaje te shtofit keper. E pershtatshme per perdorim ditor, gjate blersjes ne market por edhe per piknik.

Share

Add to cart
Category: Tags: ,

            Specifikat:

  • 250 Gr Keper me fije te lyera
  • 65% Pambuk dhe 35% Polyester
  • 3 Xhepa te JashtemDimenzionet:
  • 40cm Gjeresi x 45cm Gjatesi