Perparse Denim Barmen

Modeli i ri Denim Barmen tani ne stok ne dyqanin tone. Perparsja nga xhins me xhepa te lekures artificiale (skaj). Ne pjesen e gjoksit ka nje xhep telefoni dhe nje xhep tjeter i ndare ne 3 pjese per paisjet e barmenit. Gjithashtu edhe ne pjesen e belit ka nje xhep te madh. E pershtatshme per punen ne banak.

31.10

Share

Perparse Denim Barmen

31.10

Modeli i ri Denim Barmen tani ne stok ne dyqanin tone. Perparsja nga xhins me xhepa te lekures artificiale (skaj). Ne pjesen e gjoksit ka nje xhep telefoni dhe nje xhep tjeter i ndare ne 3 pjese per paisjet e barmenit. Gjithashtu edhe ne pjesen e belit ka nje xhep te madh. E pershtatshme per punen ne banak.

Share

Add to cart

            Specifikat:

  • Materiali xhins
  • 2 xhepa ne pjesen e gjoksit
  • 2 xhepa ne pjesen e belit
  • Detaje (butona) te vendosura ne xhep dhe ne rrypin ne pjesen e qafesDimenzionet:
  • 83 cm gjatesi
  • 70 cm gjeresi