Ora 7

21.70

Modeli i perparses ORA 7 i cili fillimisht eshte bere per emision e mengjesin ne Klan Kosova. Peprarsja ka 2 nitne (pulla) per rregullimin e gjatesise ne qafe dhe nje xhep i madh i ndare ne dysh ne bel.
E testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit dhe rrudhjes se materialit.
Category: Tag:

            Specifikat:

  • Materiali i thurur 230gr
  • 100% Polyester
  • 1 Rryp rregulles ne qafe me 2 nitne (pulla)
  • 2 xhepa ne pjesen e belit

           Dimenzionet:

  • 83 cm gjatesi
  • 70 cm gjeresi