MP Soho Apron

23.30

Perparese e përshtatur per My Place Soho ne Londer. E perbere me dy kapese te metalalit dhe rrypa ne formen X, per ta bere perparsen me te lehte ne pjesen e qafes dhe me te pershtatshme kur perdoret ne kohe te gjate. E testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit dhe rrudhjes se materialit. E paster dhe klasike, e pekryer per punen ne bar, restorant, pasticeri etj.

Category: Tags: ,

 Specifikat:

  • Materiali i thurur 230 gr
  • 100% Polyester
  • 2 Rrypa lidhes ne pjesen e shpines
  • 2 Xhepa me detaje nga dy detaje te metalit ne anen e djathte te belit
  • 2 Kapese te Metalit te pjesa e gjoksit
  • 4 hallka te vogla per rrypa (2 ne gjyks, 2 ne bel)
  • 1 Hallke ne pjesen e pasme te shpines per lidhjen e rrypave ne formen XDimenzionet:
  • 83 cm gjatesi
  • 70 cm gjeresi