Largo

21.10

Largo eshte nje nder modelet e para te cili i eshte pershtatur Larg Bar-it ne Prishtine. Peprarsja ka 3 nitne (pulla) per rregullimin e gjatesise ne qafe. 1 xhep ne pjesen e larte per telefon dhe 2 te tjere ne dy anet e belit.
E testuar per ti rezistuar grumbullimit te eres gjate gatimit dhe rrudhjes se materialit.
Category: Tag:

            Specifikat:

  • Materiali i thurur 230gr
  • 100% Polyester
  • 1 Rryp rregulles ne qafe me 3 nitne (pulla)
  • 1 xhep te vogel per telefon
  • 2 xhepa ne pjesen e belit

    Dimenzionet:
  • 83 cm gjatesi
  • 70 cm gjeresi