Ekipi ynë është një kolektiv i njerëzve krijues që përpiqen të prodhojmë produkte që përfaqësojnë më së miri biznesin tuaj.Grup ynë përbëhet prej entuziastëve të modës, profesionistë të tekstilit që prodhojmë një larmi produktesh tekstili për biznesin tuaj. Puna jonë është ti përshtatim nevojat tuaja nga përparëset unike e derei te xhaketat e kuzhinierit.

Articles

View all articles
Dyqani

Na vizitoni ne dyqanin/punetorine tone ne rrugen Gustav Meyer ne Prishtine dhe shihni te gjitha modelet dhe materialet.

Shpejt dhe Sigurt

Te gjitha pagesat mund te behen kesh ne momentin e pranimit te dergeses ose edhe para-prakisht permes transferit bankar.

Materialet

Te gjitha materialet e perdorura jane kualitative qe jane ne treg dhe te dizajnuar per ti perdorur gjate.

Dergesat e shpejta

Te gjitha dergesat ne Kosove kryhen mbrenda 48 ore si dhe ne Shqiper dhe Maqedoni mbrenda 5 diteve te javes.

Pershtate Porosine Tende

Tani mund të kompletoni uniformen për biznesin tuaj sipas dëshirës suaj, duke përfshirë logon tuaj të qëndisur. Shërbimi ynë i përshtatjes së përpaseve ose xhaketave është në dispozicion duke filluar nga 10 njësi.

Na kontakto